Få radonmätning och bjud på inflyttningsfest

Flyttar man in i en villa och vill vara säker på att man inte har radon i hemmet kan man med Radea få en professionell radonmätning i hemmet. Om man nyss flyttat in i en ny bostad och sedan fått en säker radonmätning kan man även bjuda på en härlig inbjudningsfest med god mat. Då finns det en hel del bra rätter eller plockmat att bjuda på.

Radonmätning att lita på

Om man behöver en radonmätning kan man via Radea få ett personligt besök av professionell personal som mäter radonet, eller så kan man få hem en spårfilmsdosa som mäter. Visar det sig att man har radon i hemmet man nyss flyttat in i kan även kunnig personal från Radea sanera tryggt och säkert. Med en trygg och säker radonmätning via Radea är hemmet säkrat. När hemmet är säkrat är det även trevligt men en inflyttningsfest. Då kan man även få bra tips på matlagning och recept som man kan ha nytta av.

Säkert hem och god bjudningsmat

Ett säkert hem fritt från radon är viktigt. När man sedan ska fira ett fint nytt hem med en inflyttningsfest finns det många bra recept men något som alltid fungerar är en stor buffé. Plockmat är praktiskt och då kan gästerna själv ta vad de vill ha och man slipper servera var och en.